GRILLCORNER CLEOPATRA

GRILLCORNER CLEOPATRA Wie Cleopatra kent, zoekt niet verder!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1035 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillcorner Cleopatra. Meer weten? Ontdek meer

8 aug 2022 om 20:37 deze kapsalon is echt het wachten waard ZO lekker
7 aug 2022 om 23:40 Het was weer perfect net als altijd
6 aug 2022 om 16:36 Een van de beste kapsalons die ik ooit op heb, lekker vlees, goede groente-kaas verhouding, KNAPPERIGE friet (zeldzaam in kapsalon). Saus apart was jammer en had wat meer mogen zijn. Bezorging duurde 75 minuten. Bezorger was erg vriendelijk.
6 aug 2022 om 1:43 Letterlijk 1 grote kapsalon besteld met 2 extra knoflook sauzen waar ik bijna 65 minuten op heb moeten wachten. De saus was NIET lekker leek niet eens op knoflook saus en de kapsalon was NASTY! na 5 happen helaas in de prullenbak gegooit. Byebye 15
2 aug 2022 om 23:20 Wederom heel erg lekker gegeten. De porties zijn ruim en netjes verpakt. De bezorging was sneller dan verwacht en zeer vriendelijk
2 aug 2022 om 10:00 Eten was heerlijk, bezorger was aardig.
2 aug 2022 om 0:52 Lekker eten en vriendelijke bezorger. Top!
31 jul 2022 om 8:31 Ze waren echt belachelijk laat, meer dan een uur. Ik ben hierdoor te laat gekomen op een afspraak. Heb denk wel 4 x gebeld, ze hadden gewoon de telefoon uitgezet (kreeg direct voicemail). Schandalig. Verder was het eten prima maar niet bijzonder.
29 jul 2022 om 21:14 Wij om 17.15 uur besteld voor 19.00 uur maar wij kregen de besteling pas om 19.50 uur en was lauw. Had een paar keer gebeld maar was niet bereilbaar. Van de 5 keer dat we nu hebben besteld waren ze 4 keer te laat wij bestellen niet meer daar
28 jul 2022 om 15:29 Super gegeten..prima kwaliteit - prijsverhouding.
26 jul 2022 om 2:15 Eten is goed, maar de laatste 2 bestelling bijna 2 uur moeten wachten. Besteld rond 20:00 uur, zodat het niet in de piek drukte zit.