CLEOPATRA ARNHEM

CLEOPATRA ARNHEM Wie Cleopatra kent, zoekt niet verder!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 41 beoordelingen
4 apr 2020 om 17:23 90 minuten zitten wachten op een ranzige kapsalon die bijna koud was. Friet slap, knoflook zuur en vies, sambal oelek uit het potje gehaald. Bezorger was wel vriendelijk Gelijk de laatste keer!
4 apr 2020 om 10:55 1x te vroeg bezorgd. 2e keer bijna een half uur te laat. Geen extra-tje ontvangen ondanks dat ik zei dat iemand jarig was. Jammer! Hopelijk benaderen ze mij voor een goedmaker, dan verhoog ik mijn beoordeling weer.
3 apr 2020 om 22:25 Het eten was netjes op tijd en was zoals gewend heerlijk. Hadden er weer bijna twee dagen mee kunnen doen
3 apr 2020 om 21:45 Niet op de juiste bezorgtijd bezorgd... Ook geen bericht gekregen dat het evt wat langer zou duren.. 40min te laat.. Jammer! Friet was slap en doorweekt. Denk dat ik hier niet meer besteld.
2 apr 2020 om 18:58 Het was heerlijk de shoarma, bedankt voor de sausjes..tot snel maar weer
1 apr 2020 om 13:51 durum met aardappels salade en saus zat geen salade bij en zat niet apart dus alles was zacht. bestel hier nooit meer
29 mrt 2020 om 23:10 Top, zoals altijd.
29 mrt 2020 om 0:30 Was weer heerlijk! Hele vriendelijke bezorger altijd. Ik kreeg nog een extra cola. Ik bestel nooit meer ergens anders! Dit is beste van Arnhem
28 mrt 2020 om 19:46 Kapsalon bestelt nou ze hadden er wel een schatkaart bij mogen geven zodat ik het vlees kon vinden. Grootste zoektocht ooit. Friet was niet te vreten en was nog slapper als de lul van een oude vent. Echt nooit meer.ik zou het niet eens aan de hond geven.
27 mrt 2020 om 20:19 Eten was heerlijk. Bezorging 50 min te laat, zonder enig bericht. Kan natuurlijk zijn dat het druk is maar laat de mensen dan wel weten dat jullie later komen
26 mrt 2020 om 7:34 Vriendelijk personeel, lekker eten en perfect op tijd bezorgd.
24 mrt 2020 om 7:05 was lekker thanxs